Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta na voljo že čez par ur!

Težko pričakovana beta za Call of Duty: Black Ops 4 Blackout je končno pred nami. Gre za preizkusno inačico, kjer bo obrekovalska skupnost končno lahko preizkusila njihovo verzijo battle royale načina.

Sprva naj bi se danes v beto vključili samo tisti, ki so igro prednaročili, a se je založnik Activision premislil in že danes se znate do igre dokopati vsi, ki ste se za to pripravljeni vsaj malo potruditi.

Trik je, da si boste morali ogledati vsaj eno uro streama od popularnih Twitch zabavljačev, kot so Ninja, Shroud, Summit1G ali pa TimTheTatman. Dečki bodo verjetno igrali Blackout, kar je domišljava poteza založnika za večji interes za igro. Ne pozabite pa najprej povezati vašega Twitch računa s trgovino Battle.net, saj drugače ogled ne bo upoštevan.

Če se vam z vsemi temi zadevami ne da ukvarjati, pa lahko počakate na jutri, ko bo beta postala na voljo vsakemu.

Call of Duty: Black Ops 4 beta je že na voljo za prenos na platformi Battle.net, strežniki pa se bodo odklenili danes ob 19.00.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!