Pripravljamo FIFA 19 turnir z nagradnim skladom preko 1000€!

Da je FIFA v Sloveniji ena bolj popularnih iger verjetno ni potrebno posebej izpostavljati. V preteklosti smo na temo nogometa že izpeljali nekaj turnirjev in odziv je zmeraj segal od zelo dobrega do odličnega.

Končno je nastopil tudi september in čas je, da FIFA 19 stopi pod žaromete. Pri Gamingsi smo se odločili, da vam damo mesec časa za pripravo, nato pa boste svoje znanje primorani pokazati proti drugim igralcem, saj prirejamo serijo turnirjev z bogatimi nagradnimi skladi!

Partnerji tekmovanja so: Telekom Slovenije | EIGRE.si | UVI CHAIR

Kot rečeno, z izdajo igre FIFA 19 bomo organizirali serijo štirih Adria Challenge Online turnirjev, preko katerih se boste lahko uvrstili na končni “offline” turnir z bogatim nagradnim skladom v vrednosti 1000 €. Izvedli bomo štiri “online” turnirje, od tega bosta 2 izključno za slovenske igralce, 2 pa bosta odprta tudi za vse igralce iz balkanskih držav (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija).

Kvalifikacijski turnirji bodo potekali na sledeče dneve:

– 14.10. 2018, 18:00 – FIFA 19 Adria Challenge Qualifier #1 (Slovenija)
– 21.10. 2018, 18:00 – FIFA 19 Adria Challenge Qualifier #2 (Slovenija + Balkan)
– 28.10. 2018, 18:00 – FIFA 19 Adria Challenge Qualifier #3 (Slovenija)
– 11.11. 2018, 18:00 – FIFA 19 Adria Challenge Qualifier #4 (Slovenija + Balkan)

Maksimalno število udeležencev na vsakem turnirju je 128 igralcev, iz vsakega turnirja pa se bo najboljših 8 igralcev uvrstilo na zaključni “offline” turnir (iz vseh 4 turnirjev skupaj se 32 igralcev uvrsti na zaključni turnir), ta pa bo predvidoma potekal v novembru.

Na kvalifikacijskih “online” turnirjih se igra “Online friendlies mode”. Igra se 1 tekma na izločanje, v primeru neodločenega rezultata, se odigra 2. tekma na zlati gol (zmaga igralec, ki prvi zadane gol).

Prijave so že odprte in jih lahko opravite preko platforme UVIPLAY, vsa navodila za prijavo ter več informacij pa lahko odkrijete na sledeči povezavi.

Tako, zelenica je pripravljena, čas je da nabrusite kopačke in se podate v lov za žogo! Mimogrede, če iščete ugodno akcijo za nakup igre FIFA 19, lahko oko vržete na našo partnersko trgovino eigre.si, kjer si lahko svoj izvod priskrbite že za pičlih 53€. Ne pozabite ob nakupu izkoristiti kode GSFIFA19 in si tako priskrbeti špil po znižani ceni!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime