Ustvarjalci igre Papers, Please prikazali nov naslov Return of the Obra Dinn

Lucas Pope je morda marsikomu neznano ime, a možakar je pet let nazaj na PC-je pripeljal zanimivo igro, preprosto naslovljeno Papers, Please.

Igrali smo carinika izmišljene dežele Arstotzka in naše vsakdanje delo je bilo mukotrpno preverjanje papirjev vsakega, ki je želel prečkati mejo. Kot se morda zadeva sliši dolgočasna, je bila igra precej zanimiva, postopoma je vpeljevala nove mehanike, zraven pa je bil dodan tudi preživetveni element, kjer je vaša uspešnost za pisarniško mizo diktirala, koliko hrane in denarja ste konec dneva odnesli svoji družini.

Lucas se sedaj vrača in zopet ima v rokavu zanimiv naslov. Ta se imenuje Return of the Obra Dinn in po ogledu spodnjega napovednika, vam bo najprej padla v oko grafična podoba, ki je kljub retro izgledu vseeno čudovita, marsikakšnemu starejšemu igralcu pa zna na oko zvabiti nostalgično solzo.

Return of the Obra Dinn se bo dogajal v Falmouthu, leta 1807, kjer bomo igrali zavarovalniškega agenta. Ta ima za nalogo raziskati ladjo Obra Dinn, ki je leta poprej skrivnostno izginila, sedaj pa se je vrnila brez vse posadke.

Kako točno se bo zadeva igrala, še ni znano, vemo pa, da bo špil izšel kmalu, in sicer enkrat jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime