Amazon nas draži z novimi informacijami o pričakovanem MMO-ju New World

V zadnjem tednu so pri Amazonu pokazali kar nekaj zelo obetavnih slik njihove MMO igre New World. Prikazujejo nam zelo lepo narejene gozdove, zasnežene pokrajine, trdnjave in nočno življenje v sami igri. Če ste razmišljali o menjavi ozadja na vašemu zaslonu, je sedaj mogoče pravi čas za to, saj bodo razvijalci vsako soboto na socialna omrežja objavili novo sliko te pričakovane igre, izdelano s strani enega največjih podjetij na svetu, ki se do sedaj sploh ni ukvarjalo z računalniškimi igrami.

New World ne bo v svet MMO-jev prinesel ogromno svežine, ampak bo uporabil že znane modele, ki se uporabljajo v mnogih naslovih. V igri bomo lahko gradili vasi, se borili proti nepridipravim in tudi drugim igralcem, sodelovali s prijatelji, zavzemali ozemlja in še mnogo več. Glavni dve mehaniki bosta raziskovanje in pustolovščina.

Na alfa testiranje se lahko prijavite tukaj, kar vam bo seveda omogočilo možnost igranja prej, boste pa morali biti izbrani s strani razvijalcev.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!