Call of Duty: Black Cops 4 Beta – Luka, jaz sem tvoj fotr

Včeraj se je končal beta preizkus težko pričakovanega naslednjega poglavja Call of Duty franšize.

Igralci so imeli na PlayStation 4 dober teden časa za preizkus Black Ops 4 načina Blackout, ki je v bistvu prvi battle royale iz Call of Duty sage. PC igralci smo lahko beto začeli preigravati malce kasneje, in sicer je bil štart 14. septembra, med preizkuševalci pa je bila tudi ekipa Gamingsi.

Kaj naj rečemo? Black Ops 4 sicer uvede nekaj dobrodošlih sprememb v battle royale žanr, kjer imamo že takoj od začetka na voljo “spectator mode”, kar zna priti prav predvsem pri tekmovanjih. A ne moremo mimo malce nerodnega vmesnika, neoptimiziranosti in visoke cene, saj bi pod cenovno nalepko 60 € človek vsekakor pričakoval več inovativnosti in napredka. In morda celo enoigralsko kampanjo. Vemo, zahtevni smo …

Če smo odkriti, zelo malo verjetno je, da bo Activision ta naslov podpiral še dolga leta in mu dodajal novo vsebino, kot to počne njegov konkurent Fortnite in naslednje leto bomo dobili že novo verzijo Call of Duty franšize, kar bo iz Black Opsa 4 naredilo zastarel artefakt.

Call of Duty: Black Ops 4 bo v polni verziji izšel 12. oktobra, naš BoriSe pa se je po igranju Fortnita spustil tudi v beto CoDa in spočel še en zanimiv … No, recimo temu, opis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime