Euro Truck Simulator 2 virtualne tovornjakarje navdušuje z novo razširitvijo

Češki razvijalec iger SCS Software, znan po priljubljenih simulacijah vožnje tovornjaka Euro Truck Simulator 2 in American Truck Simulator, je svoje igralce razveselil z novo večjo posodobitvijo in razširitvijo Krone Trailer Pack, ki se tokrat osredotoča zlasti na dolga leta zapostavljen sistem upravljanja polprikolic.

Na začetku velja omeniti zanimivo dejstvo, da je tovornjakarska simulacija Euro Truck Simulator 2 izšla že oktobra 2012, naslednika pa vsaj do danes še ni dobila. Vmes je razvijalec sicer izdal American Truck Simulator, vendar predvsem za ameriški krog oboževalcev, saj ta vsebuje ameriške elemente tovornjakarstva, vključno z bradatimi in tetoviranimi možmi.

Euro Truck Simulator 2 pa so pri SCS Software skozi vsa leta nadgrajevali z rednimi in velikokrat kar obširnimi posodobitvami, zato smo danes priča skoraj povsem prenovljeni igri, ki je mimogrede ena izmed redkih popolnoma prevedenih v slovenski jezik, trenutno pa zaseda tudi 15. mesto najbolj igranih iger na platformi Steam.

Igralci so igro utemeljeno skozi vsa leta izjemno hvalili, zato je večinoma zaslediti visoke ocene, vendar pa je ob vseh teh posodobitvah vedno ostal zapostavljen sistem prikolic, ki so na voljo v igri. V ta namen je bila izdana brezplačna posodobitev 1.32, ki med drugimi na novo prinaša lastništvo polprikolic. Ta nam bo omogočal uporabo, upravljanje in prilagoditev lastnih kupljenih polprikolic.

Vzporedno s prej omenjeno posodobitvijo pa je izšla tudi razširitev Krone Trailer Pack, pri izdelavi katere naj bi razvijalec neposredno sodeloval s predstavniki proizvajalca Krone, katerega ime nosijo tudi digitalne polprikolice v igri. Razširitev tako v osnovno igro še dodatno vključi šest novih modelov polprikolic, vse od nizkih za izredne prevoze pa do zamrzovalnih, ker stopljenega sladoleda pač nihče ne mara. Te je možno prilagajati z več kot desetimi različnimi dodatki in barvami, vključen pa je tudi naprednejši in pristnejši fizikalni odziv, ki je med drugimi prikazan v spodnjem napovedniku.

Krone Trailer Pack je na voljo na Steamu za ceno 3,99 evrov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime