Devil May Cry 5 dobil nov napovednik

Akcijska klavščina demonske zalege, Devil May Cry 5, je dobila nov napovednik, ki končno malce pobližje predstavi oba osrednja protagonista, ki slišita na ime Nero ter Dante.

Za grafiko bo v novem poglavju skrbel RE Engine, ki kaže res impresivno podobo. Še posebej so navdušujoče obrazne animacije in tako bo naš stari znanec Dante v petem delu izgledal precej starejše. V napovedniku med drugim ne manjka akcije, sekanja demončkov ter udarne glasbene spremljave.

Igro bo moč preigrati s tremi različnimi liki in prav vsak od njih bo posedoval svoje unikatne sposobnosti in bojevalni stil. In ne, razvijalci niso pozabili na ogromne šefovske kreature, ki so štampelj DMC serije.

Devil May Cry 5 bo izšel na dan žena naslednje leto, torej 8. marca 2019, zato je perfekten tudi za darilo nežnejšemu spolu, ki ima rad virtualne mlake demonske krvi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!