Marvel Studios Captain Marvel

Pred nekaj dnevi so nam iz Marvel tabora (kdor ne ve, obstaja tudi DC tabor) servirali trailer novonastalega filma Captain Marvel.
Sedaj bom napisal nekaj vrstic, vendar te niso namenjene ljudem, ki še niso gledali zadnjih Maščevalcev … Torej, previdno!

V zadnjem filmu o Maščevalcih smo bili priča dokaj šokantnemu koncu. Polovica življenja v vesolju je izginila, ker je Thanos tlesknil s prsti … Nekateri tlesknejo, da prikličejo natakarja k mizi, Thanos pa s tleskom izbri… Okej, pustimo to. Izginil je Spider-man, Black Panther, Furry… Bo lažje če naštejemo žive. 
“Živi” so ostali Iron Man, Thor ter Captain America … A kaj sedaj? No, dejstvo je, da si v prihodnosti lahko obetamo nadaljevanj filmov o Spider-manu, tudi Black panther je pred kratkim dobil svoj film, s katerim je Disney mastno zaslužil in mislim, da sedaj ne bi pustili zadeve kar viseti v zraku.

Vse lahko pomirim, Avengers: Infinity War je pravzaprav le prvi del, v drugem delu pa bomo spremljali naše superheroje, kako bodo iskali načine za vrnitev svojih soborcev, ki so bili spremenjeni v prah … Dobesedno.

V letu 2019 nas čaka torej Ant-man and the Wasp, ki se dogaja pred Infinity War, zato zgodbi filmov med sabo ne vplivajo, ter Captain Marvel, katerega zgodba je postavljena v 90. leta prejšnjega stoletja.
Zanimivost? Če ste si ogledali Infinity War do konca, je po zaključni špici še ena kratka scena, kjer Furry izgine, pred tem pa vidimo, da je pozval gospo Kapetan Marvelovo.Le kakšna bo povezava …

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime