Space Jam 2 uradno najavljen, tokrat v glavni vlogi LeBron James

Dolga leta so krožile govorice o nadaljevanju filma Space Jam, ki je leta 1996 združil avanture likov iz risanke Looney Tunes ter pred kamero postavil takrat najbolj priljubljenega košarkaša, Michaela Jordana. A sedaj je zadeva uradno potrjena: Space Jam 2 bo izšel in bo imel ob sebi pripeta kar velika imena.

Jordan je po vseh teh letih za glavno vlogo malček prestar, zato bo v njegove čevlje stopila NBA superzvezda LeBron James, ki je pred kratkim prestopil v ekipo Los Angeles Lakers in je napovedal, da se bo poleg košarke posvetil tudi igralskim vodam. Jamesu kamera ni tuja, saj se je pojavil že v komediji Trainwreck leta 2015.

Za produkcijo bo skrbel Ryan Coogler, ki je prejšnje leto pridno napolnil blagajne s svojim filmom Black Panther, in LeBron pravi, da je nad njegovo izbiro za film naravnost navdušen. Za režijo bo skrbel Terence Nance, ki zaenkrat pod svojimi rokami še ni ustvaril pravega hita, a morda je prav to njegova šansa.

Produkcija filma Space Jam 2 naj bi se začela leta 2019, takoj ko se konča aktualna NBA sezona, do takrat pa se lahko nagledate edine uradne slike, ki se je pojavila na Twitterju produkcijske hiše SpringHill Entertainment.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime