Konjska jajca v Red Dead Redemption 2 se bodo v hladnem vremenu skrčila

Red Dead Redemption 2 bo izšel čez dober mesec dni in med tem, ko se nekateri sprašujejo razna nepomembna vprašanja, kot so morebitni izid špila na PC-ju in kakšna bo grafična podoba, je ostalo eno vprašanje nerazrešeno vse do včeraj in sedaj lahko odgovor končno potrdimo: da, konjska jajca bodo animirana in se bodo celo prilagajala vremenu.

Razvijalec Rockstar je to velepomembno podrobnost razkril v Kotaku intervjuju, kjer pa so našteli še nekaj zanimivosti glede naših konjskih spremljevalcev. Z njimi bo čez čas moč navezati posebno vez, jih naučiti novih trikov ter sposobnosti.

Zakaj bi se Kotaku sploh spuščal v takšne podrobnosti? Najbrž zaradi prvega napovednika, ki je bil glede konjev kar precej, khm, recimo temu podroben in seveda je internet zadevo takoj pograbil, se iz nje ponorčeval in se čudil razvijalčevi obsedenosti s konji.

Kakorkoli že, Red Dead Redemption 2 izide 26. oktobra, konjska animirana moda pa bodo povsem brezplačna in ne bodo prišla v obliki DLC-ja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!