Moja novica

Facebook

Instagram

Youtube

Discord

Hitrost

League of Legends svetovno prvenstvo 2018 – Fnatic se je uspešno izognil Korejcem!

Včeraj so vsi League of Legends igralci svoj omiljeni naslov končno pavzirali in svojo pozornost za spremembo namenili nečemu drugemu. Na sporedu je bilo namreč žrebanje ekip za svetovno prvenstvo 2018, v bobnu pa se je znašlo 16 ekip.

Ekipe od A do D so zaenkrat sestavljene iz treh ekip, medtem ko bodo četrto mesto zasedle ekipe, ki igrajo v Play-in delu svetovnega prvenstva, grupe pa bodo komplentirane 7. oktobra, ko se bo odigrala finalna igra “Play-In Knockouta”.

Skupina A je tako dobila ekipe Flash Wolves, Afreeca Freecs in Phong Vũ Buffalo. Flash Wolfes, znani kot “Korean slayers”, so si zopet izborili pot na svetovno prvenstvo, medtem ko se bosta Afreeca Freecs ter Phong Vũ Buffalo letos prvič pojavila na tosortnem tekmovanju.

Skupina B vsebuje zanimive skupine, kot so Royal Never Give Up (RNG), Gen.G in Team Vitality ter velja za eno najtežjih skupin v zgodovini. Team Vitality imajo pred sabo zagotovo težko delo, zanimivo pa je, da se bosta RNG ter Gen.G letos že tretje leto zapored spopadla v grupni diviziji.

Skupina C je sestavljena iz zmagovalca LCK Summer Finals, ekipe kt Rolster, najdemo pa lahko še Team Liquid ter MAD Team, ki so se s kt Rolster spopadli že na turnirju Rift Rivals.

Skupina D ne vsebuje Korejcev, a je vseeno močno zanimiva. V njej nas čakajo znana imena, kot so Fnatic, 100 Thieves ter Invictus Gaming, njihovi spopadi pa bodo vsekakor adrenalinski in polni preobratov.

Letošnje svetovno prvenstvo se bo zopet odvilo v Južni Koreji, ki je nazadnje to tekmovanje gostila leta 2014. Turnir bo štartal že čez en teden, saj se bo prvi spopadal odvil že 1. oktobra, zadnjega pa bomo gledali v nedeljo, 3. novembra. Za razliko od prvenstva v letu 2014, ki se je odvilo še v Tajvanu ter Singapurju, bo letošnje celotno, od Play-Inov do finala, odigrano v Južni Koreji.

Skupina A – Flash Wolves, Afreeca Freecs, Phong Vũ Buffalo

Skupina B – RNG, Gen.G, Team Vitality

Skupina C – kt Rolster, MAD Team, Team Liquid

Skupina D – Fnatic, 100 Thieves, IG

Play-In skupine

Skupina A – EDG, Infinity Esports, Dire Wolves

Skupina B – G2 Esports, SuperMassive, Ascension Gaming

Skupina C – C9, KaBuM! Esports, DetonatioN

Skupina D – G-Rex, Gambit Gaming, Kaos Latin Gamers

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Steam v čast praznovanja kitajskega novega leta gosti novo razprodajo

Nekaj časa nazaj smo vam obljubili, da Steam pripravlja novo razprodajo, ki bo iz vas poskušala izcuzati še tiste zadnje zlatnike, ki...

Disco Elysium prejel Hardcore igralni način, ki naredi igro močno težjo

Disco Elysium sem nedolgo nazaj opisal in ob svoji igralni sem strašansko užival. Špilu malce zamerim, saj ima tako napredno oblikovane dialoge,...

Priljubljeni YouTuber Linus razmišlja o upokojitvi

Morda najbolj popularni tehnološki navdušenec na internetu Linus Sebastian je včeraj spočel prenos v živo, kjer je povedal par težkih zadev.

Epic Games ta teden podarja igro The Bridge, naslednji teden pa je na vrsti Farming Simulator 19

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Prejšnji teden smo se v zastonjski obliki poigrali z igro Horace, danes pa...

Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!