Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy prihaja na PC v 2019

Ste se kdaj želeli igrati odvetnika ter na sodišču z odločnim dretjem “Objection!” v potoke znoja spraviti tudi najbolj verodostojno pričo? Potem že krepko zamujate z igranjem odlične serije iger Phoenix Wright.

Ta je namreč v originalni inačici izšla že leta 2001 na Nintendovi prenosni igrači Game Boy Advance in skozi leta doživela še kupček predelav, a nikoli ni uradno prispela na PC. To se bo spremenilo v začetku 2019, ko bo Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy izšel za PC, poleg tega pa bo trilogija svoj dom našla tudi na konzolah Xbox One, PlayStation 4 ter Nintendo Switch.

Na voljo bo vseh 14 poglavij iz Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All in Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations, špili pa bodo vsebovali tako angleške kot japonske zvočne govorce, kar nam bo omogočalo izbiro za boljšo zatopljenost (špil nosi hecno podobo, kjer bolj ustrezajo japonski govorci).

Natančnega datuma izida še nimamo, ve se samo, da bomo zadevice preigravali zgodaj v 2019, spodaj pa je na voljo tudi prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime