PlayStation 3 emulator RPCS3 lepo napreduje

Stavimo, da se med vami nahaja kar nekaj osebkov, ki so skozi celotno igričarsko kariero ostali zapriseženi PC-ju in niso nikoli niti poskusili igranja na konzoli, kot je sedaj že malce ostareli PlayStation 3.

Točno takšnim je namenjen RPCS3, ki je relativno mlad emulator, a napreduje s svetlobno hitrostjo. Omogoča vam igranje ekskluzivnih uspešnic, kot so The Last of Us, Uncharted ter God of War seriji kar na vašem računalniku, vse, kar potrebujete, pa je močan strojček.

Čeprav je RPCS3 impresiven izdelek, ni še na tisti stopnji, kjer bi igre poganjali tekoče in brez grafičnih artefaktov. A vseeno je emulator z zadnjo posodobitvijo močno pridobil na optimiziranosti. Tako sedaj lahko končno zaženemo The Last of Us ter Uncharted 3, popravljeni pa so tudi nekateri grafični hrošči iz iger Resistance: Fall of Man ter Ninja Gaiden Sigma 2.

Če slučajno posedujete močno mašino in vas RPCS3 zanima, si ga lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!