Telltale Games v pogovorih za dokončanje The Walking Dead: The Final Season

Ta vikend nas je kot strela iz jasnega presenetila novica o zaprtju razvijalca Telltale Games, ki si je skozi leta nabral lepo število licenčnih projektov, med katerimi izstopajo franšize The Walking Dead, The Wolf Among Us ter Tales from Borderlands.

Bankrot je preklical vse prihajajoče projekte, med katerimi še posebej objokujemo dolgo obljubljeno drugo sezono The Wolf Among Us, a morda še obstaja upanje za finalno sezono The Walking Dead.

Ta naj bi izšla v štirih epizodah, od katerih je do sedaj izšla samo prva, preostali deli pa naj bi po vseh govoricah šli pod rušo. Morda še vedno obstaja upanje, saj je Telltale Games danes podal preko Twitterja novo uradno izjavo. Po njihovih besedah naj bi z njimi v stik stopilo več podjetij, ki jim želijo pomagati pri zaključku sezone. Tako bomo drugi del dobili že danes, za ostale pa žal zaenkrat ne morejo obljubiti nič, vendar je objava zagotovo prižgala plamen upanja pri marsikaterem oboževalcu.

Fige držimo tudi mi, saj je The Walking Dead kljub svojim vzponom in padcem kvalitetna serija in Clementine si zagotovo zasluži pravi zaključek svojih avantur.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime