Assassin’s Creed Odyssey dobil napovednik pred izidom

Že včeraj smo pisali o tako imenovanih “izidnih” napovednikih, in če je morda Activision bil včeraj malce prezgoden z izdajo svojega videa za Call of Duty: Black Ops 4, gre po njihovih stopinjah tudi Ubisoft.

Slednji je za svojo težko pričakovano igro Assassin’s Creed Odyssey izdal izidni napovednik slaba dva tedna pred izidom, saj jih morda skrbi, da bi med tem časom pozabili na nove morilske avanture, ki jih bomo sicer dobili 5. oktobra.

Tokrat se bomo podali v obdobje antične Grčije, kjer bomo lahko izbirali med protagonistom Alexiosom ali Kassandro. RPG mehanike iz Originsa se vračajo, tokrat pa bomo lahko celo izbirali odgovore med dialogi.

Vračajo se tudi morske bitke, ki bodo tokrat hitrejše, ladje bolj okretne, spopadi pa se bodo odvijali bližje, saj se bomo lahko s sovražno ladjo obstreljevali s puščicami in kopji.

Zanimivo je tudi, da bo Odyssey vseboval dva različna igralna načina. V “Guided” načinu bodo vsi objektivi jasno označeni na mapi, medtem ko se bomo v “Exploration” igralci morali zanašati na okolico ter razne instinkte, če bomo želeli odkriti zadano tarčo.

Napovednik si lahko ogledate spodaj in brez skrbi, ne bo umanjkalo tudi brcanje, ki ga Ubisoft besno rine v čisto vsak video, kot da so šele pred kratkim prvič pogledali film 300.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime