Dark Souls Remastered z datumom izida in novim napovednikom za Nintendo Switch

Pozor, vsi uporabniki konzole Nintendo Switch, saj je končno znan datum izida, ko bo predelan prvi del ene najbolj popularnih srednjeveško fantazijskih RPG-jev izšel tudi za vas. Dark Souls Remastered bo izšel 19. oktobra, kar je čez slab mesec. Razvijalci so nam tokrat pokazali popolnoma nov napovednik z imenom “Keep calm”. Dark Souls bo končno postal prenosljiv in mogoče ga bo preigravati tudi med zamudno vožnjo z vlakom ali avtobusom. Ekipa je povedala tudi, da je zadeva uspešno prestala testiranje med 21. in 23. septembrom.

Dark Souls Remastered trenutno že lahko že igrate na XB1, PS4 ali PC. Cena za Nintendo Switch bo pa po vsej verjetnosti 60 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!