JUMP FORCE dobil 20-minutni igralni napovednik

Bandai Namco je na letošnjem festivalu TGS 2018 predstavil povsem nov igralni napovednik za njihovo prihajajočo pretepačino JUMP FORCE.

Ta bo vsebovala najbolj priljubljene karakterje iz popularnih animejev in mang, kot so One Piece, Naruto ter Dragon Ball Z, zato jo seveda oboževalci teh dveh prej omenjenih zvrsti radovedno spremljajo.

JUMP FORCE bo očitno eksplozivnost ter fantastične učinke navil do maksimuma in upamo, da vsa ta bleščavost ne bo odvrnila same igralnosti, saj vsi vemo, da za uspešno pretepačino štejejo natančni in pravilno tempirani udarci ter dovolj razločna prikazna slika, ki nam omogoči precizno razpostavljanje naših karakterjev.

Kakorkoli že, dobili smo nov igralni posnetek, ki je sicer zajet iz prenosa v živo, a vseeno dovolj nazorno prikaže, kako bo zadeva izgledala v praksi.

JUMP FORCE še nima točnega datuma izida, ve se samo, da jo bomo preigravali enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!