Fallout 76 dobil “intro” video, napovedana beta

Bethesda je končno naznanila beto za prvi večigralski Fallout naslov, ki bo nosil ime Fallout 76. Uporabniki Xbox One konzol bodo po dolgem času končno v prednosti pred ostalimi, saj bodo lahko beto testirali teden prej, in sicer od 23. oktobra, medtem ko bodo igralci na računalnikih in PlayStation 4 morali počakati vse do 30. oktobra. Beta ne bo odprte nravi, saj bodo špil lahko testirali samo prednaročniki.

Razvijalci si želijo z beta testiranjem odpraviti še ostale, do sedaj neodkrite hrošče, testirati želijo delovanje same igre in strežnikov, da bo vse skupaj na dan izida, kii je 14. november, delovalo tako kot mora.

Poleg tega pa je Bethesda objavil tudi uradni igrin intro, ki si ga lahko ogledate spodaj in treba je reči, da izgleda kar malce čudno, ko Vault 76 zapusti cela gruča ljudi naenkrat. Igralci so zaenkrat skeptični, kakšen bo končni rezultat te mešanice večigralnosti z Fallout svetom, a pustimo se presenetiti.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!