The Crew 2 ta vikend brezplačen

Dobra novica za vse, ki se jim po žilah namesto krvi pretaka visokooktanski bencin in je njihova najljubša virtualna droga ravno dirkalniško lovljenje ovinkov. Ubisoftova dirkačina The Crew 2 je namreč trenutno na voljo povsem brezplačno na platformi Uplay.

Igro smo opisali tudi mi in ugotovili, da zadeva sicer ima potencial, ki pa ga žal ne izkoristi do konca. Vseeno pa je nekaj unikatnega na dirkačini, kjer se lahko preizkusimo tako v štirikolesnikih, letalih in celo čolnih. The Crew 2 vsebuje tudi res ogromen svet ter spodobno grafično podobo, njen največji minus pa je zagotovo nerodno vgrajeno večigralstvo.

Kakorkoli že, zadevo lahko brezplačno preizkusite na Uplayu (ne, na Steamu boste zaman iskali brezplačni preizkus), igra pa je tudi znižana za 45 %. Če se po testiranju odločite za nakup, se vam bo ves opravljen napredek prenesel v “polno” verzijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!