Thronebreaker: The Witcher Tales bomo preigravali že čez slab mesec, izšel nov igralni napovednik

Kdo je pripravljen na nove avanture Geralta iz priljubljenega Witcher sveta? Si želite ponovno zavihteti meč, preiskovati ogromen svet s čudovito grafiko ter med akcijskim bojem klati raznovrstne beštije? Ja? No, tu imate igro s kartami …

Roko na srce, za igro vseeno stoji CD Projekt RED, kar zna špil narediti zabaven, čeprav morda ne ravno razburljiv, vsekakor pa so močno dobrodošle nove avanture v Witcher svetu.

Thronebreaker: The Witcher Tales ne bo tipičen Hearthstone klon, saj bomo poleg samih bojevanj s kartami spremljali tudi zanimivo zgodbo, ta pa se bo vrtela okoli kraljice Meve, ki se bo postavila po robu Nilfgaardianom. Tako bomo zgradili svojo vojsko, opravljali razne naloge in odkrivali zanimive like, med katerimi se bo pojavil tudi Geralt.

Igro bomo med trenutki sprehajanja po mapi spremljali iz izometrične perspektive, podoba pa bo nosila sicer risankast izgled, a bo vseeno sovpadala z resno štorijo.

Datum izida? 23. oktober!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!