WildStar se bo zaprl 28. novembra, igralcem bo denar povrnjen

MMO, za katerega so včasih predvidevali, da se zna celo postaviti po robu svojemu največjemu rivalu, igri World of Warcraft, bo že naslednji mesec za vedno zaprl vrata.

Tako razvijalec Carbine Studios kot njihova igra WildStar se na žalost poslavljata, a studio bo pred zadnjim slovesom storil še par hvalevrednih stvari za svojo zvesto igričarsko bazo.

Čeprav je bil WildStar brezplačen, je vseeno omogočal nakupe in vsi igralci, ki ste odšteli denarce po 1. juliju, boste dobili povrnjen denar. Novi nakupi so bili onemogočeni tako na njihovi strani kot v sami igrini trgovini.

Če ste slučajno imeli članarino Signature, ki bo šla preko 26. septembra, vam bodo razliko vrnili, kot tudi če posedujete igrino valuto C.R.E.E.D. Za več informacij o vseh teh finančnih zadevah je najbolje, da obiščete njihovo stran, kjer je zadeva razložena podrobneje.

Preden WildStar ugasne svoj plamen, bodo razvijalci za vse svoje igralce pripravili ogromno posodobitev, ki bo vse Photobuckse spremenila v Omnibitse, možnost pridobitve Amniobitov pa bo močno povečana. Preko Omnibitov bo moč kupiti prav vse predmete, ki so se kdaj pojavili v igri, kot so kostumi ter mounti. Tako želi razvijalec za svoj naslov pripraviti še zadnjo zabavo in cilj je, da igralci izkusijo vse, kar jim igra lahko ponudi. Vse podrobnosti glede zadnje posodobitve si lahko preberete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!