Dr DisRespect ima poln kufer battle royale iger

Dr Disrespect je popularen streamer, ki je zaslovel predvsem zaradi svojega bistrega jezika ter preigravanja najnovejših BR iger, kot sta fenomena Fortnite ter Player Unknown’s Battlegrounds. In čeprav je ob prej omenjenima naslovoma preživel marsikatero zabavno urico, nobena stvar ne more zabavati v nedogled.

Tako je na nedavnem streamu govoril o Fortnitu in priznal, da ga tako Epicova uspešnica kot PUBG preprosto dolgočasita. Čeprav ima več kot očitno battle royala dovolj, pa je povsem navdušen na najnovejšo Call of Duty igro Black Ops 4, saj ga je očaral BR z imenom Blackout, ki ga je vztrajno preigraval med nedavno beto.

“Res se mi ne da igrati ničesar drugega. Tako sem zdolgočasen. Nočem igrati nobene od teh iger. Preprosto ne razumete. Kot nekdo, ki vedno hoče najboljše, najhitrejše, najbolj dominantno prihodnost, tehnologijo in me potem s tem dražite samo par dni, pač … Nočem igrati neke bedne brskalniške igre Ring of Elysium.”

Watch Ground and Pound | !prime | @DrDisRespect from DrDisRespectLIVE on www.twitch.tv

Na streamu pred tem se je še dodatno ponorčeval iz PUBG-ja, kjer je napovedal, da bo cel dan preigraval samo Battlegrounds, preden je izbruhnil v smeh.

No, Dr Disrespektu ne bo več treba čakati dolgo, saj Black Ops 4 izide že ta mesec, in sicer 12. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime