Dela Rocksteady na novi Harry Potter igri?

Kot strela z jasnega je usekal spodnji posnetek, ki naj bi bil sicer namenjen samo ožji publiki, a ga je očitno nek pogumnež posnel in izpustil v svet interneta.

Več kot očitno nastaja nova Harry Potter igra in po prikazanem sodeč, gre za naslov na nivoju, kjer poleg odlične grafike ne manjka čarovnij ter fantazijskih pošasti. In ja, mogoče bo čarati s čarobno palčko.

Vprašanje ostaja, kdo naj bi delal na naslovu. Letos naj bi Rocksteady, ki ga poznamo predvsem po Batman Arkham igrah, razodel svojo novo igro in oboževalci že dolgo pritiskajo nanje, naj se spravijo k ustvarjanju Harry Potter igre. Glede na to, da si tako licenco kot studio lasti Warner Bros, lahko hitro pridemo do zaključka, da je Rocksteady naslednji, ki se bo podal v magični svet Bradavičarke.

Poleg samega posnetka so na plano prišle tudi nove informacije. Igra naj bi se dogajala v 19. stoletju, šlo pa bo za tretjeosebno RPG akcijsko igro, kjer bomo lahko ustvarili svoj lik. Postavljeni bomo v vlogo frišnega študenta Bradavičarke, ki ima posebno sposobnost zaznavanja antične moči. Ko prispemo, se bodo v Prepovedanemu gozdu začele odvijati čudne reči, na pustolovščino razkrivanja skrivnosti pa se boste podali skupaj s profesorjem Elezarjem Figom.

Lahko bomo tudi varili nove napoje, se učili novih čarovnij ter se bojevali proti fantastičnim pošastkom, kot so Dark Wizardi in goblini.

Vse skupaj je lahko le navadna govorica, zato bomo pozorno spremljali nova dogajanja, spodaj pa si lahko ogledate napovednik in se o njegovi verodostojnosti odločite sami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Igra izgleda impresivno 🙂

    OFF: “Fokusni skupini”-> boljši predlog: ciljni skupini
    Posnetka ne “izpustiš” na internet, ampak ga objaviš.
    “gre za” -> “gre za”
    “kvaliteten” -> “kakovosten” (le predlog)…
    Veliko pravopisnih napak je. Zgoraj omenjene napake se pojavijo le v prvih dveh odstavkih, o drugem pa ne bi rad pisal, ker je porazno. Imena, kot sta Hogwarts in Forbidden forest imata ustrezen slovenski prevod.
    Hogwarts = Bradavičarka
    Forbidden forest = Prepovedani gozd.

    • Mislim, da lahko avtorjem dopušćamo nekaj svobode pri izražanju, seveda v okviru nekih jezikovnih norm.
      Se pa vsekakor zahvaljujem za konstruktivno kritiko in podane predloge, ki sem jih pri pregledu besedila upoštevala. 🙂

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime