Everquest z novo razširitvijo The Burning Lands

Legendarna klasika v MMORPG svetu Everquest bo dobila novo razširitev v mesecu decembru, imenovano The Burning Lands. Daybreak so dejali, da je to že 25. razširitev tega pionirja MMORPG-jev, ki se bo vrtela okoli t. i. Planes of Power. Ti so bili prvič pokazani davnega 2002 v četrti razširitvi. Prihajajo nove cone, raidi in še mnogo zanimivih stvari, ki bodo razveselile vse oboževalce. Velik vpliv bosta imela zrak in ogenj, saj bosta vplivala na prihajajoče dogodivščine. Za hype so razvijalci pokazali še zelo zanimivega polža, ki je prava novost v igri.

To razširitev bo mogoče igrati že decembra, do takrat pa lahko igro že prenesete na svoj računalnik popolnoma brezplačno iz platforme Steam.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!