Weedcraft Inc je simulacija gojenja marihuane

Devolver Digital je eden tistih založnikov, ki ga igričarska industrija krvavo potrebuje. Med vsemi resnimi kravatarji se znajo ponorčevati tako na račun sebe kot drugih (kot na primer njihova lastna E3 konferenca ter ponudba Rockstarju, da založijo Red Dead Redemption 2 na PC-ju), v razvojni šapi pa imajo celo nekaj zanimivih naslovov, kot je odštekani My Friend Pedro.

Zato ne preseneča, da je ravo Devolver Digital tisti, ki bo spočel prvo igralno simulacijo gojenja marihuane.

Weedcraft Inc je tako dobil prvi napovednik, ki prikaže nekaj igralnih izsečkov, med njimi pa so pomešani tudi posnetki politikov in drugih posebnežev iz resničnega življenja, ne umanjka niti Elon Musk.

Sicer napovednik kaže odprto 3D mesto, a ne bo šlo za čisto simulacijo, kot je SimCity, saj se bo Weedcraft Inc osredotočil tudi na zgodbo, ta pa bo prikazana s pomočjo različnih karakterjev, vsak od teh pa bo imel tudi svoje skriptirane scenarije.

Za rast našega kriminalnega imperija se bomo lahko poslužili različnih prijemov, kot je pritiskanje na vlado za legalizacijo ali pa podkupovanje lokalnih kifeljcev, da ob pravem trenutku pogledajo stran.

Z našimi surovinami bomo morali pazljivo razpolagati, vzgojili pa bomo celo čisto svoj tip zelene omame. Preprodajanje je težak posel, zato bo treba najeti osebje, ga izuriti, včasih pa se bomo morali spraviti tudi nad konkurenco.

Weedcraft Inc nima še trdno zakoličenega datuma izida, ve se samo, da ga lahko pričakujemo na PC-ju enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!