Weedcraft Inc je simulacija gojenja marihuane

Devolver Digital je eden tistih založnikov, ki ga igričarska industrija krvavo potrebuje. Med vsemi resnimi kravatarji se znajo ponorčevati tako na račun sebe kot drugih (kot na primer njihova lastna E3 konferenca ter ponudba Rockstarju, da založijo Red Dead Redemption 2 na PC-ju), v razvojni šapi pa imajo celo nekaj zanimivih naslovov, kot je odštekani My Friend Pedro.

Zato ne preseneča, da je ravo Devolver Digital tisti, ki bo spočel prvo igralno simulacijo gojenja marihuane.

Weedcraft Inc je tako dobil prvi napovednik, ki prikaže nekaj igralnih izsečkov, med njimi pa so pomešani tudi posnetki politikov in drugih posebnežev iz resničnega življenja, ne umanjka niti Elon Musk.

Sicer napovednik kaže odprto 3D mesto, a ne bo šlo za čisto simulacijo, kot je SimCity, saj se bo Weedcraft Inc osredotočil tudi na zgodbo, ta pa bo prikazana s pomočjo različnih karakterjev, vsak od teh pa bo imel tudi svoje skriptirane scenarije.

Za rast našega kriminalnega imperija se bomo lahko poslužili različnih prijemov, kot je pritiskanje na vlado za legalizacijo ali pa podkupovanje lokalnih kifeljcev, da ob pravem trenutku pogledajo stran.

Z našimi surovinami bomo morali pazljivo razpolagati, vzgojili pa bomo celo čisto svoj tip zelene omame. Preprodajanje je težak posel, zato bo treba najeti osebje, ga izuriti, včasih pa se bomo morali spraviti tudi nad konkurenco.

Weedcraft Inc nima še trdno zakoličenega datuma izida, ve se samo, da ga lahko pričakujemo na PC-ju enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime