Star Wars: The Old Republic – nova posodobitev je prinesla kar nekaj novosti

Če imate radi Star Wars in World of Warcraft in ste eden tistih, ki vztraja pri igri Star Wars: The Old Republic, imamo kar nekaj lepih novic za vas, saj je namreč v igro vstopila nova posodobitev, imenovana Fame and Fortune 5.9.3. S seboj je prinesla Vandin Huttball, zelo priljubljeno športno igro, ki jo lahko igramo 8v8. Poleg tega so razvijalci dodali stopenjsko prilagajanje oz. “level scalling” za Knights of the Fallen Empire in Knight of the Eternal Throne

Posodobitve:

  • Igralci, ki ne plačujejo mesečne, se sedaj lahko pogovarjajo brez omejitev.
  • Ranked in Unranked Warzones imajo sedaj gumb za iskanje skupine.
  • Igralci lahko sedaj na planetu Ilum igrajo v skupinskem PvP načinu.
  • Kritične napadi so lahko izničeni z raznimi spretnosti, ki nam dajejo ščit.
  • Odprava hroščev v Operations in Flashpoints.
  • Mnogo izboljšav, ki bodo zagotovo pripomogle k boljši igralnost.

Star Wars: The Old Republic lahko prenesete iz uradne spletne strani. Za hitro napredovanje vašega karakterja bodo poskrbeli razvijalci, saj bo med 9. in 16. oktobrom mogoče dobiti dvojne točke izkušenj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!