Black Desert Online lahko igrate brezplačno, če v enem tednu dosežete stopnjo 56

Razvijalec Kakao Games se trudi dobiti za svojo večigralsko MMO igro Black Desert Online čim več igralcev in v te namene so prišli do ene bolj zanimivih idej v igričarski industriji.

Black Desert Online ne potrebuje naročnine, a za igranje morate igro vseeno kupiti, na voljo pa so različne cenovne postavke, seveda pa ima vsaka od njih svoje bonusne priboljške. Tisti, ki bi igro radi le sprobali, se lahko poslužite brezplačnega 7-dnevnega preizkusa, in ravno tem igralcem je razvijalec ponudil poseben izziv.

Če namreč v zastonjskem tednu dosežete izkustveno stopnjo 56, boste lahko brezplačno igrali za vedno! No, vsaj do takrat, dokler igričarska baza ne pade pod minimum in izklopijo strežnike. A vseeno gre za unikatno potezo in če imamo igralci kaj radi, je to izziv.

Ko igralci dosežejo stopnjo 56, dobijo nov niz nalog, imenovan “Awakening”, od Black Spirita, prav tako pa dobijo dostop do Awakening veščin ter Awakening orožja.

Zagotovo je ta poteza nekaj unikatnega in zanimivo bo videti, če bodo potencialni igralci izziv sprejeli. Akcija ne velja za igro na Steamu, ampak samo na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime