Bless Online bo postal brezplačen 23. oktobra

Na platformi Steam bo 23. oktobra popolnoma brezplačno izšel še en azijski MMORPG. Zgodnjega dostopa bo konec in igra bo uradno izdana. Ustanovitelji, ki so podpirali projekt že od začetka in ga kupili, bodo dobili veliko predmetov v igri in različnih drugih stvari kot zahvalo od razvijalcev.

Če se odločite kupiti zbirateljsko izdajo pred 23. oktobrom, boste zraven dobili še doživljenjsko “premium” naročnino, seveda pa se ne veselite prehitro, saj vas lahko ta stane kar 119,99 €.

Z izidom bodo razvijalci dodali še vsebinsko posodobitev, ki bo prinesla nov Partala Raid za visokostopenjske igralce s težkimi šefi in plenom. Poleg tega pa bodo igralci lahko vse do 7. novembra uživali v “Halloween” dogodku. Za češnjo na vrh torte pa so razvijalci že dodali v igro t. i. “daily login”, ki bo potekal vse do konca meseca, za tiste, ki že igrajo Bless Online.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!