EA pozorno spremlja obtožbe posilstva proti Cristiano Ronaldu

Zvezdnika Juventusa je včeraj doletela huda obtožba, ki se ne tiče nogometnih zelenic. Obtožen je namreč posilstva, grozljivo dejanje pa naj bi se zgodilo že leta 2009, in sicer v ameriškem mestu luči, Las Vegasu.

Časnik Guardian poroča, da je policija ponovno odprla preiskavo, saj je žrtev svojo pritožbo javno oznanila v nemški reviji Der Spiegel.

Takole pravi uradna izjava:

“Policija v Las Vegasu se je 13. junija odzvala na telefonski klic zaradi seksualnega napada. Žrtev takrat detektivom ni podala lokacije ali pa opisa napadalca. Storjen je bil medicinski pregled. Septembra 2018 se je preiskava ponovno odprla, glede na nove informacije, ki jih je podala žrtev. Gre za preiskavo v teku, zato trenutno ne bomo podali novih informacij.”

Ronaldo obtožbe odločno zanika in je na Twitterju izjavil, da je “posilstvo strašen zločin, ki gre proti vsemu, kar sem in v kar verjamem. Želim si oprati svoje ime, ampak ne želim hraniti medijskega spektakla, ustvarjenega od ljudi, ki se želijo promovirati na moj račun”

Cristiano Ronaldo ima podpisano pogodbo z založnikom EA, saj se vsako leto pojavi na njihovi naslovnici iger FIFA. Založniku seveda za te govorice ni vseeno in za spletno stran Eurogamer so izjavili, da “pozorno spremljajo situacijo, saj od atletov iz naslovnice in od ambasadorjev pričakujejo obnašanje, ki je v skladu z EA-jevimi vrednotami.”

Nekateri so še opazili, da je EA iz Twitterja odstranil Ronaldovo sliko, a založnik pravi, da je bila ta sprememba zaradi potrebe marketinga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime