Total War: Warhammer 2 bo dobil gusarski DLC

Veste, česa obupno primanjkuje v fantazijski strategiji Total War: Warhammer 2? Gusarjev, seveda! Vampirskih gusarjev, ogromnih rakov in hodečih ladij, oboroženih s topovi! In vse to bomo prejeli prav kmalu v novem DLC-ju, ki nosi ime Curse of the Vampire Coast.

Kaj nam bo torej prinesel najnovejši dodatek? Poleg ogromnih rakovic bomo pridobili štiri nove legendarne nemrtve piratske Lorde ter gusarsko obarvane bojevnike. Prvi razkriti Lord sliši na name Luthor Harkon, razvijalec Creative Assembly pa trenutno ostalih treh še ni razkril – to prihaja pozneje.

Skladno z izidom DLC-ja bomo pridobili tudi novo posodobitev, ki bo prinesla nekaj svežine v vrste Vampire Countov, popravek pa bo poleg raznih sprememb v uravnoteženju prinesel tudi brezplačnega legendarnega Lorda.

Curse of the Vampire Coast lahko na Steamu že prednaročite za 15,74, to je cena z že vključenim prednaročniškim 10 % popustom, navadna cena pa bo znašala 17,49 €. Za DLC je na voljo tudi prvi napovednik, ki je sicer tematsko primeren in navdušujoč, a ne prikaže ravno neke globlje igralne vsebine. Karkorkoli, v sabljaških krvožrskih plenilskih preizkušnjah bomo lahko igralci sodelovali 8. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime