Ena bolj čudnih iger The Quiet Man prihaja novemebra

Na letošnji E3 konferenci je založnik Square Enix zavrtel napovednik za naslov, ki je bil eden od bolj čudnih, ki smo jih lahko videli na sejmu.

Gre se za igro The Quiet Man, za razvojno krmilo pa je poprijel Human Head Studios, kateri so nazadnje razvili originalni Prey.

Zgodba bo sledila gluhonemem protagonistu z imenom Dane, ta pa se bo odpravil rešiti svojo ugrabljeno sestro Lalo. The Quiet Man bo združeval filmske sekvence z igralnimi deli in treba je reči, da igralci vedo kaj počno. Preskok v igralno obliko iz filma je sicer precej oster zato bo zanimivo videti, kako se bo zadeva igrala.

Poleg tega bo špil vseboval zelo malo zvočnih delov, na voljo pa ne bo niti podnapisov kar naj bi omogočilo večjo imerzijo v svet gluhega človeka. Igra bo precej kratka saj jo bo moč v celoti preigrati v samo eni igralni seansi.

Skladno s kratkostjo hodi tudi cenovna nalepka saj bo The Quiet Man na Steamu veljal samo 14.99 €, na voljo pa bo 1. novembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!