American Truck Simulator igralce razveseljuje z novo večjo razširitvijo

Razvijalec SCS Software, znan po priljubljenih tovornjakarskih simulacijah Euro Truck Simulator 2 in American Truck Simulator, ponovno dokazuje, da svojih igralcev še dolgo nima namena pustiti na cedilu. Tokrat je igralce navdušil z novo razširitvijo Oregon za American Truck Simulator.

Priljubljenost omenjenih iger med drugimi potrjuje po več tisoč dnevno aktivnh igralcev na platformi Steam, razvijalec pa po več letih od izida, še vedno redno izdaja nove posodobitve in razširitve za igri. Zadnja izdana se tako imenuje Oregon in igralno mapo American Truck Simulatorja razširi z zvezno državo Oregon na severozahodu ZDA.
Posebnost te razširitve predstavlja predvsem geografska raznolikost, ki je v igri še ni bilo. Sestavljajo jo dinamično zelo dodelani gozdovi, vodovja, puščave in celo vulkani, ki so značilni za Oregon. Igralna mapa je bogatejša tudi za 14 novih večjih mest, 25 edinstvenih križišč in meddržavnih povezav. Manjka pa ne niti več sto novih detajlno oblikovanih modelov in številnih znamenitosti kot so Mt. Hood, Thor’s Well, Crater Lake, katere bodo tovornjakarji videvali med opravljanjem prevozov za 17 novih lokalnih podjetij in industrij.

Z razširitvijo v igri med drugimi pridobimo tudi dostop do 14 novih mest kot so Portland, Salem in Eugene.

Pri razvijalcu so ob tej priložnosti izdali še poseben napovednik v sodelovanju z mlado ameriško pevko Jessico Lynn, ki si ga lahko ogledate spodaj. Cena razširitve pa na Steamu v tem trenutku znaša 11,99 evrov.

Najbolj izviren komentar pod člankom (na temo igre, oddan mora biti do petka 24:00), bo za nagrado prejel American Truck Simulator Oregon razširitev. Steam koda bo zmagovalcu posredovana v nedeljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime