Resident Evil 2 Remake dobil nov, polurni napovednik

Resident Evil 2 Remake je sicer še precej daleč stran od izida a vseeno napovedniki kar dežujejo. Tokratni je dolg kar 30 minut, za spremembo pa se tokrat ne osredotoči na našega najljubšega policista Leona ampak na njegovo partnerko Claire Redfield.

Vsak od dveh protagonistov bo vseboval svojo kampanjo in tako bomo lahko uzrli zgodbo iz dveh različnih zornih kotov. Celotna dogajanje se bo odvilo v mestecu Raccoon City, ki ga naenkrat napadejo horde nemtrvih. V zgodbo se zopet vrača zlovešča korporacija Umbrella Corporation, ki smo jo v zadnjih delih kar pogrešali.

Ker je tokratni napovednik precej dolg, vsebino kar nekaj kvarnikov zato morda ogled ni priporočljiv za tiste, ki se želijo podati v avanturo povsem na sveže. Po drugi strani pa zna malce ublažiti čakanje saj naslov izide šele 25. januarja 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!