S.O.N: Ekskluziva za PlayStation 4 je dobila nov igralni napovednik

Še ena izmed mnogih PlayStation 4 ekskluziv je dobila nov igralni napovednik. S.O.N je psihološka srhljivka, v kateri kot igralec igramo zgodbo Roberta Aldersona. Ta gospod išče izgubljenega sina, ki je izginil globoko v Pensilvanijskem gozdu.

Iz samega napovednika lahko vidimo, da bo psiha glavna sila, ki bo pritiskala na igralca in ga ves čas držala v napetosti. Kot igralec bomo v igri srečali žive mrtvece, ki so za današnje srhljive že skoraj da nekaj vsakdanjega. Da bo zadeva še zanimivejša, so razvijalci poskrbeli za odlične zvočne učinke, ki so zelo pomemben faktor pri vsaki srhljivki.

S.O.N razvijajo RedG Studios in njihova želja je izdelati popolno srhljivko za najbolj popularno konzolo PlayStation 4. Celotna zadeva bo izšla 11. decembra, ko bo tudi zunaj mrzlo in temačno.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!