Call of Duty: Black Ops 4 bo za igranje potreboval posodobitev, veliko kar 50GB

Slaba novica za tiste, ki imate šibke internetne povezave in ste se prav s tem namenom odpravili v trgovine, nabaviti najnovejši del Call of Duty serije.

Black Ops 4 bo namreč za posedovalce fizičnih kopij igre prvi dan zahteval prenos posodobitve, ki bo težka kar 50GB. Zadeva ni izbirna saj je nujna za zagon ter preigravanje igre, namestiti pa jo bo potrebno v popolnosti, če se vam bo zaželelo igranja klasičnih večigralskih spopadov kot so zombiji ter “Specialist Headquarters”. Dobra novica pa za tiste, ki jih zanima le preigravanje Battle royala, ki je tu imenovan Blackout, saj ga moč zagnati, ko bo inštalacija nekje 30% opravljena, torej med 16-20GB prenesenega popravka.

Activision pravi, da si je pametno rezervirati vsaj 112GB prostora na disku saj bo popravek takšno kapaciteto potreboval za razpakiranje in inštalacijo, končna velikost špila pa naj bi bila na koncu okoli 55GB.

Zaradi gromozanske posodobitve bodo nekatere trgovine v Veliki Britaniji začele fizične kopije prodajati en dan pred uradnim izidom in čeprav igranje takrat še ne bo možno, bodo igralci vsaj dobili dan časa za prenos popravka.

Ogromna posodobitev bo prizadela samo tiste, ki bodo kupili fizično kopijo igre, medtem ko bodo digitalne ta popravek že imele vgrajene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime