Fortnite – Squad svetovni rekord je sedaj 61 ubojev

Fortnite je sicer trenutno ena najbolj popularnih iger a bolj redko slišimo o novih rekordnih dosežkih.

Želite bolje spoznati najboljše Slovenske Fortnite igralce, Jure Tršana Blonda, Jack on The Box in Rockstar61? Pridružite se nam na Meet & Greet v Kranju!

To se je spremenilo včeraj, ko se je nabrala avstralska četverica herojev in se podala skupinsko igranje imenovano “Squad”. Ekipa sestavljena iz igralcev Fortitude_Fqrbes, Nexjs, tactjc- in TTV_NadeXC je svoje potovanje po mapi začela na močno obljudenem območju Tilted Towers, igra pa se je zaključila na hribih okoli Tomato Templa.

Med tem časom je uigrana četica nabrala kar 61 ubojev, kar je postal nov svetovni rekord v Squad kategoriji. Presenetljivo tega dosežka niso storili na PC-ju, kjer so kontrole zaradi uporabe miške vendarle bolj precizne ampak kar na konzoli PlayStation 4.

Še bolj zabaven rekord je v preteklosti postavil igralec v kategoriji “Solo”. Med posebnim dogodkom, ko so se igralci nabrali na platformah in gledali iztrelitev rakete, je nek brihtnež zadevo izkoristil in v enem šusu pobil kar 48 igralcev kar je ga naredilo, kljub kontroverznosti, ponosnega lastnika svetovnega rekorda v Solo načinu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime