Starlink: Battle for Atlas – digitalno izdajo lahko že prednaročimo

Konzola Nintendo Switch in njena knjižnica iger bo kmalu obogatena še z eno zelo pričakovano igro. Starlink: Battle for Atlas je vesoljska znanstvena fantastika z velikanskim odprtim svetom, ki nas spominja na No Man’s Sky v manjši obliki. Gre za igro, ki jo bo ljubil vsakdo ki rad leti in uživa v raziskovanju vesolja ter uničevanju nepridipravih s svojo neuničljivo vesoljsko ladjo. Celotno zadevo ima pod svojimi rokami Ubisoft, tako da pričakujemo odličen naslov, ki bo prinesel veliko zadovoljstva. Če ste veliki fanatik boste lahko kupili fizične delčke ladje, ki jih boste lahko dodajali na svoj kontroler in s tem si gradili ladjo v svoji igri. Seveda vam tega ne bo treba početi, iste stvari boste lahko kupili tudi digitalno v igri in prišli do istih delov za vesoljsko ladjo.

Starlink: Battle for Atlas bo izšel 16. oktobra za PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch. Digitalno izdajo je že mogoče prednaročiti za 74,99$.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!