Conan Exiles dobil ogromno posodobitev, ki nam omogoči krotenje živali in grajenje kmetij

Razvijalec Funcom je za svojo presenetljivo popularno MMO preživetveno igro Conan Exiles izdal ogromno posodobitev, ki velja za največji popravek, odkar je igra izšla iz sistema Zgodnjega dostopa.

Igralci so že dolgo časa prosili za možnost krotenja živali, katere bi lahko nato popeljali v bitko kot zveste bojevalne spremljevalce. A zadeva ni tako preprosta, kot recimo v World of Warcraftu saj boste za zvestega štirinožnega prijatelja morali vložiti nekaj truda.

Najprej se boste morali odpraviti v divjino, kjer morate najti jajce ali pa mladička in žverco pripeljati k sebi domov. Nato morate bodočega spremljevalca primerno hraniti in ko enkrat zraste, ga lahko vzamete s sabo v bitko, zna pa biti koristen tudi pri pridobitvi novih materialov. Ukrotite lahko različne živali, med katerimi lahko izbirate tudi med bolj eksotičnimi tigri ali pa celo nosorogi.

Poleg tega nam je posodobitev prinesla možnost ustvarjanja svojih kmetij, kjer lahko vzgajamo pridelek, ta pa nam bo periodično ustvaril material.

Dobili smo tudi novo temnico, imenovano Midnight Grove ter čisto novo religijo, ki nam omogoči priklic ogromnega letečega avatarja, ta pa sliši na ime Jhebbal Sag.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime