GTA 5 mod doda neverjetno grafično prenovo

Serija Grand Theft Auto ni popularna samo zaradi svojega odprtega sveta, kjer lahko počnemo tisoč in eno reč ampak tudi zaradi svojih grafičnih sposobnosti. Igra že v sami osnovi še danes ne izgleda slabo, a to kar delajo modderji na PCju, je preprosto nekaj neverjetnega.

Že GTA 4 je imel nekaj impresivnih grafičnih prenov, Grand Theft Auto 5 pa tradicijo nadaljuje z novim impresivnim modom, imenovanim PhotoRealistic San Andreas. Ta ni neka klasična modifikacija, ki bi dodala samo nove teksture ampak se gre za ENB mod, ki naredi spremembe na področju senčnikov.

Rezultati so naravnost osupljivi, PRSA pa naj bi bil za povrh še precej dobro kompatibilen z različnimi drugimi modi, kar je velikokrat problem ob izidu nove modifikacije. PhotoRealistic San Andreas si lahko prenesete na Nexus strani, spodaj pa si lahko gledate nekaj osupljivih slik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!