Skywind je dobil nov napovednik

Morrowind z močno izboljšano grafično podobo je dobil nov napovednik. Gre za zelo ambiciozen profesionalen projekt, ki ga izdelujejo v Skyrim pogonu. Sam napovednik se imenuje The Fall of House Dagoth in moramo reči, da izgleda precej sijajno. Prikaže nam okolico cone Red Mountain in njen velikanski vulkan. Poleg lepih pokrajin, ki jih lahko že testiramo, se vedno znova poraja vprašanje: Kdaj bo Skywind izšel?

Tudi tokrat smo ostali brez datuma izida in lahko le ugibamo, kdaj bomo lahko modifikacijo preizkusili v popolni luči.

Razvijalci še vedno iščejo prostovoljce, ki bi pomagali pri izdelovanju tega projekta. Veliko ljudi potrebujejo predvsem za izdelovanje 3D elementov, saj morajo dokončati še veliko stvari. Če vas zanima, se lahko prijavite tukaj.

Če želite testirati igro morate imeti na računalniku naloženo igro Skyrim in razširitve Dawnguard in Dragonborn, poleg tega pa morate naložiti še Morrowind in Tribunal ter Bloodmoon razširitvi. Šele potem lahko obiščete njihovo uradno spletno stran in naložite mod, ki je po njihovih besedah zaenkrat še v alfa različici.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!