Star Citizen dobil nov napovednik za svojo enoigralsko kampanjo Squadron 42

Če bi lahko izbrali eno igro, na katero skorajda vsi PC zanesenjaki čakajo že celo večnost, je to zagotovo vesoljski Star Citizen. Igra, ki je preko fundacij nabrala rekorden dobiček sicer pridno izdaja nove posnetke, a celotne igre nikakor ni na spregled.

Razvijalec Cloud Imperium je za letošnji sejem Citizen Con izdal povsem nov napovednik, ki se tiče predvsem enoigralske kampanje, ki bo praktično ločena igra in se bo imenovala Squadron 42.

Da bo zadeva visoke produkcije dokazujejo že sami igralci, ki so poleg svojih glasilk posodili tudi svojo ličnost. Tako bomo lahko spremljali in občudovali velika imena kot so Gary Oldman, Mark Hamill, Gillian Anderson ter Liam Cunningham.

Pogon Lumberyard Engine na zaslone riše fantastično grafiko, predvsem tu navdušuje osvetljava ter obrazne animacije. Moram priznati, če bi v kateri igri prišla do izraza Ray Tracing tehnologija, bi to bile vsekakor vesoljske globočine igre Star Citizen.

Datum izida? Žal še vedno na temu mestu ni novosti, je pa razvijalec izdal, da bo letos decembra podrobno predstavil svoje bodoče plane, kar, vsaj tako upamo, zna vključevati tudi sam datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime