EA draži z Command & Conquer predelavami

Serija realno-časovnih strategij Command & Conquer je začela svoj obstoj že leta 1995 in je bila na višku svoje slave ena najbolj preigranih iger. Zadeva je popularna celo v Sloveniji, kjer je denimo ime Red Alert marsikakšnemu podalpskemu partizanu zapisano v srce z zlatimi črkami.

Originalni razvijalec Westwood je že dolgo tega žalostno poginil, založnik EA pa je serijo za lep čas pokopal v zemljo. Strategije pač niso več tako popularne.

A na letošnjem sejmu se je ime Command & Conquer vendarle pojavilo a na žalost dolgoletnih oboževalcev samo v obliki mobilne igre Rivals. Seveda pristaši serije zahtevajo polnopravno nadaljevanje in pri EA-ju niso gluhi na te zahteve.

Producent Jim Vessella, ki je delal denimo na igri Red Alert 3, je na Redditu priznal, da Rivals očitno ni igra, ki so jo igralci pričakovali in da raziskujejo opcije, ki bi serijo Command & Conquer zopet vrnile pod soj žarometov. Močno je namigoval na 25. obletnico serije in na predelave originalnih delov. Od rojstnega dneva smo še dve leti stran zato je dovolj časa za grafično posodobitev izvirnika, morda pa takrat celo napovedo kakšno nadaljevanje. Kdo bi vedel.

Vessela je še na Redditu potrdil, da predelava ne bo vsebovala nobenih mikrotransakcij ampak EA to zadnje čase trdi za praktično vsako igro zato nas zanima, koliko bo na temu dejansko resnice. Počakajmo na Battlefield V in veliko več bo jasnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. “Počakajmo na Battlefield V in veliko več bo jasnega.”

    Kolikor sem jaz na jasnem za BFV niso nikoli trdili, da ne bo vseboval mikrotransakcije ampak to, da ne bo imel DLCjev, ki bo zaklenil mape.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime