Unholy je zanimiva nova grozljivka od bivših razvijalcev iger Painkiller in Gears of War

Grozljivke štejem med svoje najljubše igralne žanre in za dobro srhljivo izkušnjo mora iti toliko stvari prav, da ni čudno, da imamo na Steamu cel kup iger, ki so naravnost za v smeti.

Zato pri razvoju takšnega projekta hudimano prav pridejo izkušnje in Unholy zna pričarati učinkovite nočno-morne kreature in atomosferično okolico ravno zaradi izkušenih veteranov industrije. Studio Duality Games namreč sestavlja personel, ki je poprej delal na igrah kot so Gears of War, Painkiller ter Bulletstorm, sedaj pa so se iz teh akcijskih streljačin odločili preusmeriti na načeloma bolj počasen in grozljiv žanr iger.

Unholy se dogaja na zapuščenem planetu, kjer se zadnji preživeli pripadniki človeške rase nahajajo v mestu imenovanem Last City. Razvijalci obljubljajo temačno zgodbo, kjer bomo poskušali rešiti junakinjo Sidah in njenega otroka. Špil ne bo povsem linearen saj se bo vsake naloge moč lotiti na več načinov, lahko pa se bomo lahko poslužili tiholazniškega ali pa bolj akcijskega pristopa.

Glede na prvi napovednik, Unholy izgleda grozljivo slastno, zaenkrat razvijalec še nima datuma izida, upajo pa, da se bo to zgodilo enkrat v 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime