Warframe za Nintendo Switch bo prejel veliko izboljšav

Panic Buuton. Podjetje, ki bo poskrbelo oz. še skrbi za izid popularne igre Warframe na Nintendo Switch konzoli so povedali, da so poskrbeli za veliko boljše in hitrejše delovanje igre. Seveda jim moramo verjetni na besedo, saj igre še ne moremo igrati na omenjeni konzoli, ampak razvijalci redno skrbijo za posodobitve in zanimive novice delijo s skupnostjo.

Informacija o delovanju je pricurljala na dan, ker se je porajalo veliko vprašanj o tem, kako bo Warframe deloval na prenosni konzoli, saj ta nima tako zmogljive strojne opreme v primerjavi z novimi računalniki ali drugimi konzolami. Seveda nikar ne skrbite, saj so Panic Button izkušeni v svojem početju, oni so namreč odgovorni za že dve Nintendo Switch predelavi in to sta DOOM in Wolfenstein II: The New Colossus, kateri delujeta odlično.

Glava družine pri Digital Extremes Steve Sinclair je na socialno omrežje Twitter zapisal, da so izboljšali delovanje tudi za XB1 in PS4.

Warframe bo za Nintendo Switch izšel 20 Novembra. Do takrat pa lahko zadevo igrate na PC, XB1 in PS4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!