Nintendo je pokazal Nintendo Switch z Diablo 3 tematiko

Blizzard in Nintendo sta skupaj že nekaj časa nazaj naznanila prihod najboljšega ARPG-ja za prenosno konzolo Nintendo Switch. Tokrat pa so nam postregli z Diablo 3 tematskim Nintendo Switch-em oz, kar s celotnim paketom, ki nam bo prinesel kar nekaj stvari. Seveda to ni prvič, da je Nintendo naredil nekaj takega, podobno zadevo smo dobili s prihodom Pokemon Let’s GO Pikachu/Eevee. So pa tokrat poskrbeli, da ima paket poleg konzole z Diablo 3 pridihom in igre še ovitek za spravljanje konzole na varno, ko smo na poti. Poleg naštetega vsebuje paket še digitalne predmete iz legendarne igre The legend of Zelda.

Diablo 3 bo izšel za konzolo Nintendo Switch 2. novembra 2018 in igrali ga bomo lahko sami ali v co-op načinu z do tremi soigralci na eni konzoli. Na voljo pa bo tudi spletna večigralska različica.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!