Kingdom Come: Deliverance je dobil nov DLC

Ena najbolj realističnih prvoosebnih RPG iger je dobila nov DLC, imenovan The Amorous Adventures. V DLC-ju bomo igralci izkusili ljubezen na takšen in drugačen način. Pomagati bomo morali našemu prijatelju Hans Caponu, kateri je zaljubljen v prelepo Karolino in potrebuje vodstvo vsemogočnega Henry-ja.

Vse skupaj se sliši zelo bedno in hvala bogu so tudi temu prilagodili ceno, saj zadeva stane samo 9,99 ameriških zelencev za PS4, XB1 in PC. Seveda so v to ljubezensko zgodbico vpletli še izgubljeni artefakt oz. magični napoj ljubezni, ki naj bi v igro prinesel kar nekaj smešnih trenutkov, tako vsaj trdijo razvijalci. No, poleg ljubezensko obarvane zgodbe so dodali še bojevniški turnir, kjer si bomo lahko prislužili nove dele oklepa in s tem postali najmočnejši vitez v deželi.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!