Končno lahko v igri Stanley Parable dobimo prav vse dosežke

Če ste slučajno igrali igro Stanley Parable, zagotovo veste, da je naslov vsekakor nekaj posebnega. Špil, ki je svoje življenje začel kot modifikacija za Half-Life, je leta 2013, natančneje 17. oktobra, izšel tudi v samostojni obliki, zadeva pa je vsebovala nadgrajeno grafiko a še vedno isti, nezgrešljivi humor in unikatnost.

Nič čudnega potemtakem, da so dosežki v Stanley Parable nenavadni in nekateri med njimi so bili ob izidu praktično nemogoči za doseg. Tako obstaja dosežek imenovan “Click on door 430 five times”, za katerega doseg moramo klikniti na vrata 430-krat, potem je tu dosežek “8888888888888888”, kjer se moramo poigrati s sefom in vanj vtipkati zaporedje osmic. A vse to se da opraviti, izmuzljiv pa je bil dosežek “Go Outside”, ki nam je za nalogo postavil izziv, da igre ne zaženemo 5 let. Ta časovni rok je končno potekel dva dni nazaj zato lahko sedaj naslov končno 100% kompletiramo.

Čeprav je bil dosežek nemogoč, ga je 4.4% igralcev vendarle opravilo, poslužili pa so se trika premikanja sistemskega koledarja. Ampak to so praktično goljufivci saj sedaj zadevo lahko končno dosežemo tudi legitimno. No, razen če ste naslov pognali pred kratkim saj boste potem primorani čakati novih pet let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime