Red Dead Redemption 2 dobil izidni napovednik, velikost igre bo prek 100 GB

Red Dead Redemption 2 bo zagotovo kar letel iz prodajnih polic, ko se bo na njih pojavil 26. oktobra. Kako tudi ne bi, saj se gre za nadaljevanje kavbojščine izpod rok priznanega razvijalca Rockstar, čigar zadnji naslov je bil še danes popularni in hudo prodajani Grand Theft Auto V.

Njihov novi projekt je skorajda tik pred izidom in skladno s tem smo v zadnjih dnevih dobili kupček novih informacij.

Red Dead Redemption 2 naj bi posedoval zgodbo, ki bo dolga 60 ur kar je že dolžina, s katero se ponavadi ponašajo glomazne RPG igre. Tako ogromna igra bo zahtevala kar pošten deležen trdega diska saj vam bo na konzoli PlayStation 4 odgriznila kar 99 GB prostora, na Xbox One pa celo 107 GB. Zaradi svoje velikosti se šušlja, da na bi špil izšel kar na dveh ploščkih saj je preprosto prevelik za samo en Blu-ray.

Na plano je prišla tudi ena zanimivost glede samega razvoja saj so razvijalci v zadnjih tednih programirali kot nori. Ekipa je tedensko delala kar 100 urne delavnike kar znese nekje 14 ur na dan. Večina jih je verjetno prespala kar v pisarnah saj bi bila vožnja samo nepotrebna izguba časa.

Za konec imamo za vas povsem nov napovednik, ki bo zadnji tak pred dejanskim izidom. Red Dead Redemption 2 izide 26. oktobra in prednaročila so tako močna, da so nekatere trgovine kot so denimo GameFly preprosto ostale brez izvodov igre od njihovega dobavitelja. Brez skrbi, naša partnerska trgovina EIGRE.si se ne da kar tako zato si lahko že danes prednaročite svoj izvod in ga prejemete na dan izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime