Zakaj bi pokeristi POKER igrali za denar, medtem ko moramo mi VIDEO IGRE igrati brez možnosti za zaslužek?

To je vprašanje, ki si ga je zastavila ekipa slovenskega start-up-a, ko je pričela razvijati platformo BetOnYourself.io. In prepričani so, da lahko z njo to spremenijo.

Z igranjem video in ostalih online iger človek razvije določen »skill« enako, kot ga razvije ob igranju nogometa, košarke ali tenisa. Ko igralec video igre najde igro, ki mu ustreza, njenemu igranju posveča vedno več in več časa. Z vedno večjim številom odigranih ur igralec postaja vedno boljši in boljši in v človeški naravi je, da za vloženi čas in rezultate pričakujemo tudi finančno korist, katere pa igralci video iger praviloma nikdar ne dosežejo.

Zunanjim opazovalcem se izpostavitev te problematike morda zdi bizarna, toda vsi, ki smo v igranje iger vpleteni s profesionalnega vidika, zaznavamo prihajajoči trend, v katerem bo profesionalno in polprofesionalno igranje online iger postalo nekaj tako normalnega, kot je profesionalno in polprofesionalno igranje pokra.

Ekipa BetOnYourself-a ima pred seboj tako jasen cilj, da več kot dvema milijardama igralcem online iger po svetu ponudili platformo, preko katere bomo igralci online iger le te, lahko medsebojno igrali za pravi denar. Pri tem pa bomo seveda stavili na svojo zmago 🙂

Za razliko od večine samooklicanih blockchain projektov pa si tehnologije niso samo zamislili, temveč jo je skupina 12 ljudi gradila od začetka leta 2018. Tako že imajo delujočo ALPHA verzijo s postavljeno logiko in delujočimi smart contracti. Razlog, da so za »hrbtenico« delovanja platforme uporabili blockchain, je, da so z njegovo uporabo zagotovili popolno transparentnost poslovanja ter optimizacijo stroškov transakcij, kar posledično pomeni provizijo za uporabnike. Jedro njihove platforme predstavlja iBET token (iBET), ki uporabnikom zagotavlja 50 % nižjo provizijo v primerih vplačil stav z iBET toknom. Ob tem se iBET token uporablja tudi za glasovanje o dodajanju iger in novih tipih stav, refferal in comunity nagradah ter kot plačilno sredstvo za pomoč pri reševanju nesoglasij.

V prvih dveh letih delovanja bodo vse iBET tokne, ki jih bodo prejeli iz naslova provizij uničili. Sočasno pa bodo vsako četrtletje 100% sredstev, ki jih bodo prejeli iz naslova provizij z drugimi valutami (FIAT/Crypto), namenili odkupu in uničenju iBET toknov (»buy back, and burn«) .

Njihova zaveza velja za prvi dve leti delovanja. Po dveh letih pa bodo glede na pretekle izkušnje pripravili nov strateški plan, ki bo v veljavi naslednji dve leti.

Za preizkus ALPHA sistema so razvili tudi obširen ALPHA reward sistem, preko katerega uporabnikom v zameno za testiranje ponujajo 2,5% vseh iBET toknov.

Za prvih 10 uporabnikov iz gaming.si, so pripravili posebno promocijsko kodo, s katero vam ob registraciji podarijo $25 bonusa. Promo kodo vpišete ob registraciji v za to namenjeno okno.

Obišči stran BetOnYourself.io (klikni me) in uporabi promo koda: GAMINGSI10

Za kakršen koli feedback in resno diskusijo glede projekta, pa so na voljo na svojem Telegram kanalu:

https://t.me/BetOnYourselfChat

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime