Bethesda svoje oboževalce opozarja pred hrošči v Fallout 76

Razvijalec Bethesda Softworks pridno dela na svoji naslednji igri, ta pa bo nekoliko drugačna od njihovih dosedanjih naslovov. Fallout 76 bo namreč večigralska streljačina, kjer ne bo nobenih NPC-jev oz. klasičnih nalog, ki smo jih bili do sedaj vajeni iz tega post-apokaliptičnega okoliša.

Roko na srce, kolikor smo videli po igralnih posnetkih, zadeva ne izgleda preveč vzpodbudno. Razjarjeni so tudi sami igralci, ki so vsi po vrsti pristaši enoigralskih kampanj zato ima Bethesda pred sabo težko nalogo in to je dejansko prvi Fallout, ki se morda ne bo prodajal kot vroče žemljice.

V pismu razvijalec prizna, da je delo na striktno večigralskem naslovu zelo strašljiva izkušnja in da imajo enaka vprašanja kot veliko igralcev kot je denimo: “kaj točno je ta igra?” Pravijo tudi, da Fallout 76 ob izidu ne bo dokončana igra ampak samo začetna točka, notri pa se nahaja tudi opozorilo pred potencialnimi ogromnimi hrošči.

Pismo je precej zanimiva marketinška poteza in zdi se, kot da sam razvijalec ne verjame pretirano v uspeh projekta. Fallout 76 beta se prične že jutri in sicer na konzoli Xbox One, zanimivo pa je, da špil ne bo izšel na Steamu ampak samo preko njihove platforme. To pomeni, da se lahko poslovite od dvournega preizkusa z možnostjo povračila denarja zato je morda bolje, da izkoristite beto 30. oktobra, medtem ko bo celotna igra izšla 14. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime